duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Teodor Meleșcanu a demisionat de la șefia Serviciului de Informații Externe

  de Special Arad | 22 septembrie 2014, 5:12 PM | Naţional

  1

  Teodor Meleşcanu a demisionat astăzi de la şefia Serviciului de Informaţii Externe(SIE), spune Călin Popescu Tăriceanu, pentru Gândul. Cel mai probabil, Meleşcanu îşi va anunţa candidatura la Preşedinţie, după cum a explicat pentru Gândul, colonelul Mircea Dogaru, şeful sindicatului cadrelor militare în rezervă, care s-a ocupat de strângerea de semnături.

  La doar patru zile după ce admitea că ar putea candida la prezidenţiale dacă „sunt întrunite condiţiile”, Teodor Meleşcanu a demisionat astăzi de la şefia Serviciului de Informaţii Externe(SIE), a spus, pentru gândul, şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, la biroul căruia a ajuns demisia. Preşedintele Traian Băsescu a transmis astăzi o scrisoare preşedintelui Senatului, dar şi preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, în care le propune să ia act de demisia şefului SIE.

  Săptămâna trecută, Meleşcanu declara, întrebat dacă ia în calcul o candidatură la prezidenţiale, că luni va exista răspunsul, „dacă vor fi întrunite condiţiile”. „Dacă aveţi puţină răbdare, luni dimineaţă o să avem răspunsul la toate. Dacă vor fi întrunite condiţiile, luni dimineaţă o să vă dau un răspuns”, a spus Meleşcanu, întrebat dacă se înscrie în cursa electorală pentru alegerile prezidenţiale din luna noiembrie.

  Întrebat dacă a strâns semnături pentru candidatură, Meleşcanu a precizat: „Tocmai asta este problema”. Termenul de depunere a candidaturilor la alegerile prezidenţiale din noiembrie expiră în 23 septembrie.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.