duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Teodor Cilan: „UAV va sprijini întotdeauna învățământul preuniversitar”

  de Special Arad | 28 mai 2024, 10:24 AM | Educaţie

  0

  Comunicat. La finele săptămânii trecute, la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a avut loc Conferința internațională „Asigurarea egalității de șanse prin management educațional și servicii de asistență psihopedagogică în contextul provocărilor actuale” – ediția a VI-a, organizată de CJRAE Arad în parteneriat cu UAV.

  La deschiderea evenimentului au participat președintele CJA Arad, Iustin Cionca, rectorul UAV, Teodor Cilan, prorectorul UAV, Ovidiu Toderici, inspectorul școlar general Marius Gondor și directorul CJRAE Arad, Milencovici Svetlana Zagorka.

  „Suntem onorați să fim parteneri în organizarea acestei conferințe care creează cadrul optim pentru un schimb de bune practici între experți din domeniul educațional sau alte domenii cu impact relevant în educație. Ne bucură buna cooperare cu instituțiile care coordonează activitatea din învățământul preuniversitar și reafirmăm sprijinul pe care universitatea noastră îl oferă oricăror activități care contribuie la dezvoltarea și creșterea calității învățământului arădean”, a declarat Teodor Cilan, rectorul UAV.

  Au participat reprezentanți ai unor universități renumite din România dar și participanți din țări precum Grecia, Portugalia, Republica Moldova, Ungaria, Polonia, Israel, Argentina, Mexic care au prezentat fizic sau online, în cadrul conferinței, lucrări excepționale ce au abordat principalele provocării actuale ale sistemului educativ.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.