Tentativă de suicid la Pecica. Are doar 26 de ani, dar a băut insecticid

  de Lucian Dănilă | 27 iulie 2019, 7:55 AM | Știri Arad

  0

  A fost o zi plină pentru angajații Serviciului de Ambulanță Arad. După ce au fost chemați în Sânnicolaul Mic, acolo unde un bărbat din ususău și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se de un pom, seara, un alt apel la 112 anunța că un tânăr din Pecica vrea și el să își încheie conturile cu viața.

  Medicii de pe ambulanță au ajuns la timp. Un tânăr de 26 de ani băuse insecticid ca să fie sigur că nimeni și nimic nu îl va mai salva. Nu știm nici motivele și nici detalii despre acest tânăr cu aspirații, cert este că el a fost transportat la Spitalul Clinic Județean și este… viu.

  A avut noroc, dar problemele sale cu siguranță nu se vor opri aici.

  Foto: arhiva

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.