vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tentativă de suicid în Aradul Nou! Pompieri, poliție și salvarea au descins la o adresă, în urma unui apel la 112

  de Special Arad | 6 aprilie 2020, 10:45 PM | Știri Arad

  0

  Liniștea locuitorilor din cartierul arădean Aradul Nou a fost zguduită în această seară în jurul orelor 22:00, de girofarele unităților de  pompieri, poliție, și ambulanță. Din nfromațiile noastre se pare că în urma unui apel la 112, aceștia au descins pe o stradă din Aradul Nou, unde o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani amenința că se va sinucide.

  Femeia ar fi avut o ceartă conjugală cu soțul ei, iar aceasta, de supărare a anunțat că își va pune capăt zilelor și s-a urcat în pod.  Nu cunoaștem mai exact toate detaliile conflictului conjugal, dar din ceea ce susțin vecinii se pare că acesta ar fi pornit pe fondul consumului mare de alcool.

  Femeia se află acum în afara oricărui pericol , în unitatea de Salvare unde i se acordă primul ajutor și probabil că aceasta va fi transportată la spital pentru investigații ulterioare.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.