marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tentativă de omor în Gara CFR Arad. Femeie înjunghiată în gât de fostul concubin

  de Ioana Costaș | 19 aprilie 2023, 3:23 PM | Știri Arad

  0

  foto: Arhivă

  O femeie a fost înjunghiată în gât, marți seara, de fostul concubin, incidentul având loc în incinta Gării CFR Arad, potrivit informațiilor pe care le deținem. Fapta ar fi survenit pe fondul geloziei.

  Cei doi, în vârstă de aproximativ 34-35 de ani, formaseră un cuplu, iar o perioadă ar fi locuit în Olanda. La revenirea în țară, femeia ar fi pus capăt relației, împăcându-se cu fostul iubit. Acest lucru i-ar fi pus capac agresorului. Marț seara, cei doi s-au întâlnit în Gara CFR Arad. Nu este clar la solicitarea cui a venit întâlnirea. Cert este că în urma acesteia, femeia a fost înjunghiată în gât – cu un cuțit – de bărbatul de care se despărțise.

  Conform informațiilor pe care le deținem, imediat după atac, în apărarea femeii au sărit cei care se aflau în acel moment în Gara CFR, reușind astfel să o salveze din mâinile bărbatului – care putea să-i provoace alte răni, posibil mai grave.

  Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

  Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore și va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

   

  Citește și: Vietnamezul din Arad cercetat pentru tentativă de omor a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.