miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Autorul tentativei de omor de la Gara CFR Arad, arestat preventiv. Înainte de comiterea faptei bărbatul a amenințat că își omoară concubina, apoi se sinucide

  de Ioana Costaș | 20 aprilie 2023, 10:12 AM | Știri Arad

  0

  Bărbatul care și-a înjunghiat concubina în sala de așteptare a Gării CFR Arad, marți seara, a fost arestat preventiv. Inițial, acesta a fost reținut, în 18 aprilie, pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, iar miercuri, 19 aprilie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad l-a prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

  Tribunalul Arad a admis propunerea procurorului de caz, astfel că bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

  Agresorul a solicitat instanței să fie pus sub măsura arestului la domiciliu sau sub control judiciar, judecătorul de drepturi și libertăți respingând cererile inculpatului.

  Bărbatul, domiciliat în județul Timiș, și concubina sa – care este de altfel căsătorită cu un alt bărbat – se aflau, marți seara, în sala de așteptare a Gării CFR Arad, între cei doi având loc discuții. Bărbatul a văzut că femeia comunica cu soțul ei prin mesaje, lucru care l-a deranjat, cerându-i acesteia să înceteze. Apoi, bărbatul i-a cerut concubinei sale să se mute la el.

  Nemulțumit probabil de răspunsul pe care l-a primit, acesta a amenințat-o pe femeie că o omoară, apoi se sinucide. De aici și până la a scoate briceagul din buzunar a fost doar un pas. Lama cuțitului a atins-o pe femeie în partea stângă a gâtului și în antebraț.

  În apărarea victimei au sărit oamenii care se aflau în acel moment în sala de așteptare a Gării CFR, astfel că bărbatul nu a apucat să-i provoace și alte răni.

  Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, a primit îngrijiri medicale și a fost externată.

   

  Citește și: Tentativă de omor în Gara CFR Arad. Femeie înjunghiată în gât de fostul concubin

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.