sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Temperaturi record în Franța! În Spania, autostrăzile sunt blocate din cauza zăpezii

  de - | 20 ianuarie 2024, 4:07 PM | Internaţional

  0

  S-au înregistrat temperaturi record de minus 15 grade în Franța, iar sute de șoferi din Spania au rămas blocați pe o autostradă.

  Frigul care s-a abătut asupra nordului Franței a adus un record de temperatură pentru această perioadă a anului. În Spania, armata a fost chemată în ajutorul celor 600 de șoferi care au rămas blocați pe o autostradă din cauza zăpezii, scrie digi24.ro

  Au fost aproape minus 15 grade Celsius într-o localitate din regiunea Pas-de-Calais. Asta în timp ce în nord-est, sunt zone în care temperaturile nu au depășit de două săptămâni bariera de zero grade Celsius. În ciuda frigului pătrunzător, oamenii au scos săniile și plăcile de snowboard și s-au bucurat de zăpadă. Nu la fel de fericiți sunt șoferii, care trebuie să dea dovadă de multă răbdare și îndemânare pe șoselele acoperite de polei. Probleme în trafic sunt și în estul Germaniei.

  Zăpada și gheața neagră le dau bătăi de cap conducătorilor auto, în special celor de pe TIR-uri. Camioanele nu mai pot înainta și s-au format coloane pe autostrăzi, în timp ce în unele orașe, transportul în comun a fost suspendat.

  Asta în timp ce în Spania, armata a fost chemată în ajutorul celor 600 de șoferi care au rămas blocați pe o autostradă din cauza zăpezii. S-a întâmplat în nordul țării, unde temperaturile au scăzut la minus 13 grade Celsius.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.