sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Telekom România își majorează tarifele

  de - | 29 ianuarie 2021, 8:59 AM | Business | Naţional

  1

  Telekom România şi-a informat clienţii asupra majorării tarifelor pentru principalele sale servicii fixe, atât în privinţa serviciului de Voce, cât şi în ceea ce priveşte seriviciile de Internet sau TV. „Prețul pentru fiecare Serviciu fix (Voce, Internet sau TV) va fi majorat cu 0,60 euro TVA inclus (0,50 euro fără TVA). În cazul în care beneficiați de un Pachet de Servicii alcătuit din două sau mai multe Servicii fixe, majorarea se va aplica pentru fiecare Serviciu fix inclus în Pachet. Majorarea se adaugă la prețul redus al Serviciului fix/Pachetului de Servicii (prețul rezultat după aplicarea reducerilor/promoțiilor de care beneficiați conform contractului), prețul final fiind determinat prin însumarea prețului redus cu majorările evidențiate în factura dvs.

  Majorarea prețului conform acestei notificări se va regăsi pe factura dvs. evidențiată la linia Majorare 3 abonament Voce/Internet/TV”.

  În mail-urile trimise abonaţilor, Telekom îi informează că în cazul în care nu sunt de acord cu modificarea tarifelor, au „dreptul de a denunţa unilateral contractul în termen de maxim 30 de zile de la data primirii prezentei notificări, fără plata vreunor despăgubiri”, denunţarea unilaterală a contractului putându-se face prin notificare scrisă.

  La solicitarea „Adevărul” reprezentanţii Telekom România au explicat că aceste scumpiri au loc în contextul creşterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicaţii.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Frumos este ca doar telekom are costuri mai mari…mai ales dupa preluarea de catre orange. Oare e intamplator?
   Oricum, la calitatea serviciilor si diponibilitatea unui ajutor real din partea lor, nu e mare pierdere daca renuntam si noi la serviciile lor. Concurenta exista, e cel putin la fel calitativa si nu atat de …obraznica.
   Hai sa renuntam si noi la serviciile lor, tot unilateral. Tot datorita cresterii prerului.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.