Telefonul pliabil Google Pixel Fold va fi lansat la sfârșitul acestui an

  de - | 22 iunie 2021, 1:33 PM | IT

  0

  Nu mai este un secret faptul că Google intenționează să lanseze un smartphone pliabil anul acesta. Aceste informații au fost împărtășite de mai multe surse, iar șeful Display Supply Chain Consultants, Ross Young, a confirmat și el acest lucru. El a spus că Google Pixel Fold va fi lansat la sfârșitul anului 2021, în timp ce un Google Pixel Roll este planificat pentru viitor.

  Ross Young, pentru aceia care nu știu, este un cunoscut și respectat analist în materie de afișaje. Rareori se înșală cu privire la informațiile pe care le publică. Pentru a fi clar, nu a confirmat numele Google Pixel Roll. El a vorbit despre pliabilul Google și a sugerat că numele ar fi frumos, dar nu a confirmat acest nume, conform AndroidHeadlines.

  Deci, Google va lansa trei dispozitive high-end până la sfârșitul anului 2021. Smartphone-urile clasice Google Pixel 6 și Pixel 6 Pro vin, împreună cu pliabilul Google Pixel Fold. Presupunem, cel puțin, că primul pliabil al companiei va fi o ofertă de ultimă generație. Va trebui să așteptăm și să vedem.

  Nu se știu prea multe despre smartphone-ul pliabil al companiei. Se așteaptă să fie un smartphone pliabil, similar cu seria Galaxy Z Fold, nu știm încă dacă va fi apropiat sau nu apropiat ca specificații de Samsung Galaxy Z Fold 2. Știm sigur că ecranul pliabil care va fi la interior este în mare măsură același, va fi fabricat de Samsung Display.

  Ross Young a spus că telefonul Google Pixel Fold va fi lansat „la sfârșitul anului 2021”. Această indicație sugerează că Fold-ul Google nu va fi lansat alături de seria Pixel 6. Google Pixel 6 și Pixel 6 Pro sunt de așteptate să apară pe 30 septembrie, cel puțin în conformitate cu cele mai recente informații. Împreună cu aceste două telefoane, Google este așteptat să anunțe primul său ceas inteligent, Google Pixel Watch.

  Samsung a fost și este lider pe piața pliabilelor, fără îndoială. Compania plănuiește alte două adăugiri la gama sa pliabilă, un Galaxy Z Fold 3 și un Samsung Galaxy Z Flip 3. Ambele vor fi lansate în august, înainte de primul smartphone pliabil de la Google. Xiaomi este, de asemenea, de așteptat să lanseze un telefon pliabil în acest an, lucru valabil și pentru Motorola. Oppo are în vedere unul pentru anul viitor, iar compania Apple lucrează și ea la un astfel de smartphone.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.