duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Telefon furat în timpul unui meci de baschet. Jandarmii arădeni au prins hoții în zona Gării CFR Arad

  de Special Arad | 22 februarie 2024, 2:43 PM | Știri Arad

  0

  (foto: captură video Jandarmeria Arad)

  Un băiat în vârstă de 13 ani aflat miercuri, 21 februarie, la Sala Sporturilor din Arad, la un meci de baschet, a sesizat jandarmii că două persoane i-au furat telefonul. Minorul a oferit jandarmilor arădeni semnalmentele celor pe care îi bănuia că i-au sustras telefonul, echipajul depistându-i pe cei doi în zona Gării CFR Arad. Tot în timpul meciului baschet, jandarmii au amendat un bărbat în vârstă de 61 de ani, care a adresat injurii unor persoane în timpul partidei. Bărbatul, așa cum se poate observa din imaginea care însoțește materialul, a fost escortat afară din sală.

  Miercuri, 21 februarie, la încheierea meciului de baschet feminin din cadrul Ligii Naționale dintre echipele FCC Baschet UAV și ACS Sepsi Sfântu Gheorghe, disputat la Sala Sporturilor ,<<Victoria>> din municipiul Arad, jandarmii arădeni care au acționat pentru asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul competiției sportive, au fost sesizați de către un băiat în vârstă de 13 ani, cu privire la faptul că pe timpul meciului i-a fost sustras telefonul mobil.

  Având în vedere cele sesizate și pe baza semnalmentelor oferite de tânăr cu privire la persoanele bănuite că i-ar fi sustras acestuia telefonul, jandarmii au procedat la verificări și în scurt timp au identificat cele două persoane care au sustras bunul, în zona Gării CFR din municipiul Arad și au fost întocmite acte de sesizare la art. 228 din Codul Penal, privind infracțiunea de furt. Actele de sesizare vor fi înaintate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Arad.

  Potrivit acestora, în timpul meciului de baschet jandarmii arădeni au mai aplicat și o sancțiune contravențională „pentru adresarea de injurii unui bărbat în vârstă de 61 de ani, care aflat în zona VIP a tribunei, a adresat injurii unor persoane pe timpul desfășurării partidei”.

  Citește și: 7.000 de misiuni, în 2023, pentru jandarmii arădeni

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.