duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tehnodomus pune mâna și pe Cetatea Ineului

  de Raluca Medeleanu | 20 august 2020, 11:35 AM | Administraţie | Ineu | Știri Arad | Topic special

  0

  Călin Abrudan semnează contractul / Cetatea Ineului

  Cetatea Ineului va fi reabilitată de firma Tehnodomus, printr-un proiect pe fonduri europene. Contractul a fost semnat ieri de primarul Ineului, Călin Abrudan.

  Serviciile de proiectare tehnică vor fi asigurate de firma timișoreană SC Graphic Space SRL, care până acum a mai făcut din bani publici proiectul tehnic pentru Clinica de Recuperare și Balneologie și pentru Spitalul Clinic nr. 4 Victor Babeș, ambele din Timișoara, în anul 2017. Execuția lucrărilor de restaurare și reabilitare funcțională a Cetății Ineului va fi realizată, după cum spuneam, de firma arădeană Tehnodomus.

  Investiția se face prin intermediul proiectului european „Restaurarea și reabilitarea funcțională a Cetății Ineului”, program finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020. Suma totală se ridică la aproximativ 4 milioane de euro.

  „Prin contract se vor asigura servicii de proiectare – elaborare proiect tehnic și detalii tehnice de execuție și documentații tehnice pentru obținerea de avize și acorduri; servicii de asistență tehnică din partea proiectantului și lucrări de restaurare și reabilitare funcțională a Cetății Ineului, conform documentației tehnice elaborată în etapa de proiectare și recepționată de către beneficiar. Prețul contractului convenit pentru îndeplinirea contractului este în cuantum de 15.943.421,12 LEI la care se adaugă TVA în cuantum de 3.029.250.01, iar suma totală este de 18.972.671.13 LEI (3.919.668,24 euro, la cursul de azi)”, spun reprezentanții Primăriei Ineu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.