marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Teatrul Clasic „Ioan Slavici” își întreabă publicul ce fel de producții vrea să vadă. „Vrem să te cunoaștem mai bine!”

  de Special Arad | 4 mai 2022, 4:13 PM | Cultură | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Care este profilul spectatorului de teatru arădean? Ce fel de producții își dorește să vadă pe scena Teatrului Clasic? Care sunt obiceiurile sale culturale? Sunt doar câteva dintre întrebările care își caută răspuns în campania inițiată de Teatrul Clasic „Ioan Slavici”.

  Vrem să ne cunoaștem mai bine spectatorii. Să le aflăm preferințele culturale. Sunt informații care ne ajută să ne aducem publicul mai aproape, să construim un  repertoriu care să răspundă preferințelor sale. Pentru aceasta vom face, vreme de două luni, în mai și iunie, un sondaj printre spectatori. Le vom pune la dispoziție câte un chestionar cuprinzând câteva întrebări simple legate de obiceiurile lor culturale”, spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

  Chestionarele vor sta la dispoziția publicului înainte de fiecare spectacol. Acestea pot fi completate și online, aici.

  Demersul nostru nu se oprește însă doar la acest sondaj printre spectatori. Am hotărât să pornim și un dialog deschis cu cei care ne trec pragul. Așa se face că, după prima reprezentație din fiecare lună, spectatorii vor putea sta față în față cu echipa artistică a spectacolului, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri”, declară Bogdan Costea.

  Prima întâlnire la care spectatorii vor putea adresa întrebări actorilor are loc joi, 5 mai, după spectacolul „Creditul”. Vor răspunde întrebărilor actorii Zoltan Lovas și Bogdan Costea.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.