Țeapă pentru doi bărbați din Țipar! Îi așteaptă 3 ani de închisoare…

  de Special Arad | 28 ianuarie 2015, 2:55 PM | Chişineu Criş | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, de la Poliția orașului Chișineu-Criș și cei de la Sectia 3 Politie Rurala Chișineu Criș au pus ieri, în aplicare, două mandate  de executare a pedepsei închisorii.

  Poliţiştii au depistat şi reţinut doi bărbaţi, de  27, respectiv 30 de ani, ambii din Țipar, pe nunele acestora fiind emise mandate de executare a unei pedepse de 3 ani  de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

  Cei doi au fost încarceraţi la Penitenciarul Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.