Te lepezi? Mă lepăd… Meszar disociază UTA de clasa politică printr-un comunicat plin de ipocrizie

  de Lucian Dănilă | 6 March 2023, 5:42 PM | Sport

  2

  Alexandru Meszar comunică rar în ultima perioadă, iar când scriu ultima perioadă consider la moment de reper data de 15 iunie anul trecut, atunci când a postat acel comunicat ridicol prin care anunța că nu dorește asocierea cu grupul de investitori reprezentat de Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Rudi Vizental și Marius Grada.

  A fost poate pentru prima dată când s-a observat că ori nu are proprietatea termenilor, ori pur și simplu este un comunicator de un nivel extrem de slab. Prin acel comunicat dat în 15 iunie, nu doar că a anunțat că au căzut negocierile cu grupul de investitori, dar i-a jignit pe cei patru investitori și a jignit o întreagă masă de suporteri ai clubului UTA.

  Astfel de comunicate au continuat și în toamnă, dar și în luna ianuarie. Într-unul dintre aceste comunicate se compara cu nimeni altul decât Baronul Neuman. În altul punea rezultatele echipei pe seama tensiunilor dintre suporteri și conducere. E revoltător că acest lucru îl face chiar cel care este de facto conducător al unui club la care cei mai mulți bani sunt aduși chiar de suporteri…

  O nouă greșeală a făcut săptămâna trecută, după arbitrajul execrabil de care a avut parte la Cluj. Pe când să-i apreciem ieșirea în spațiul public prin acea luare de poziție împotriva arbitrajelor de care a avut parte echipa în acest campionat, Meszar a scăpat un nou „porumbel” prin care a jignit o importantă masă de suporteri și nu numai. Dat fiind contextul politic actual, dat fiind și faptul că a existat acel scandal legat de partida dintre Sepsi și FC U Craiova, Alexandru Meszar nu avea voie să spună în spațiul public că „suporterii i-au cerut să mute echipa în campionatul Ungariei”. Nu era nevoie de astfel de cuvinte din gura unui oficial al unei grupări care este susținută de zeci de mii de suporteri…

  Aseară, galeria arădeană a afișat mai multe bannere, iar câteva dintre aceste mesaje le scriem în rândurile de mai jos:

  Mereu alături de cei care nu au trădat, FCSB nu e Steaua, o vom spune neîncetat“

  Nimeni nu vrea UTA în alt campionat, vrem doar ca tu să fii plecat!”

  În Ungaria vei pleca doar de frica DNA!“

  Jucători anonimi aduși pentru comisioane în timp ce juniorii noștri sunt tratați cu nepăsare“

  Pleacă!”

  Dar nu acestea l-au deranjat cel mai tare pe conducătorul de facto al clubului UTA, Alexandru Meszar. A existat un alt banner care, ca niciodată, a fost plimbat chiar sub nasul său, la tribuna I, o zonă neatinsă de astfel de proteste la adresa conducerii până la meciul de ieri.

  Falcă și PNL + Meszar și UDMR = corupție“, acesta a fost cel care a deranjat cel mai tare, atât de tare încât astăzi, conducerea clubului UTA, adică Alexandru Meszar, a postat un alt comunicat pe site-ul clubului, uta-arad.ro.

  Vă aducem la cunostință că AFC UTA Arad nu s-a asociat, sub nici o formă, cu nicio ideologie sau mișcare politică, nici până acum și nu o va face nici în viitor.

  În consecință, nu tolerăm nici unei persoane sau grup de persoane, scandarea sau afișarea, în nici un spațiu din incinta stadionului a mesajelor/bannerelor cu tentă politică, așa cum s-a întâmplat în pauza meciului UTA-FCSB.

  Subliniem că la meciul de aseară, toți arădenii au creat o atmosferă unică, extraordinară, aplaudând și sărbătorind minute în șir alături de jucători, o victorie istorică”, așa scrie în comunicatul apărut pe portalul clubului UTA.

  Cât de ipocrit să fie? E ca la botez, atunci când te scoate popa din biserică, te pune să scuipi și te întreabă de trei ori: Te lepezi de Satana? Iar răspunsul vine imediat: Mă lepăd de Satana…

  Și Meszar s-a lepădat. Și tot Meszar a „scuipat” pe mii de arădeni care tremură la propriu pentru rezultatele echipei favorite, UTA…

  Oare când Alexandru Meszar a candidat la funcția de primar al Aradului din partea UDMR nu s-a asociat sub nicio formă cu nicio ideologie sau mișcare politică?

  Oare când Gheorghe Falcă a venit cu ideea de a înființa clubul UTA Bătrâna Doamnă în 2013 pentru a-i arăta lui Adrian Marțian cine e șeful în Arad și l-a numit pe Alexandru Meszar manager al proiectului, acesta nu s-a asociat cu niciun partid, cu niciun personaj politic?

  Oare când le-a răspuns celor patru investitori pe grupul de Whatsapp (vezi mai jos răspunsul) că decizia de predare a clubului nu este la el ci la Consiliul Local, nu s-a asociat cu nicio mișcare politică din Arad?

  meszar 2

  Sunt întrebări retorice pentru că orice arădean, pro sau anti-Meszar, știe că Alexandru Meszar, funcționar public, reprezentantul Ministerului Sportului în Arad prin funcția sa de director la Direcția Județeană de Sport, este legat ombilical de clasa politică care conduce Aradul de două decenii fără un an…

  O nouă ieșire în spațiul public a lui Alexandru Meszar, un nou mesaj care lasă un gust amar miilor de suporteri ai echipei UTA care o vor neatinsă de virusul politic.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.