sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Taxi pentru animale. Doi tineri din Iași și-au deschis o afacere inedită

  de Special Arad | 29 august 2021, 8:17 PM | Naţional

  0

  Povestea tragică prin care şi-au pierdut cel mai bun prieten necuvântător i-a făcut pe doi tineri din Iaşi să deschidă o afacere unică: taxi pentru animale.

  Un nou tip de taximetrie şi-a făcut apariţia pe piaţa mijloacelor de transport din Iaşi. Doi tineri şi-au deschis o afacere prin care îşi doresc să ajute cât mai multe animăluţe să ajungă la timp la veterinar sau oriunde au nevoie.

  Ideea le-a venit după ce chiar ei au trecut printr-o poveste tragică, pierzându-şi căţelul pentru că nu a ajuns la timp la veterinar, toţi taximetriştii refuzând să primească animăluţul în maşină.

  Am avut un câine de talie mare, avea cam 80 kg. Aveam nevoie să îl ducem urgent la veterinar pentru că nu ştiam ce se întâmplă cu el. Nu am avut transport, am fost refuzaţi de multe firme de taxi, ambulanţe pentru animale nu existau la acea vreme şi l-am pierdut, din păcate. Am zis că ar fi bine să înfiinţăm noi un pet taxi pentru oamenii care au nevoie să îşi ducă animăluţele la veterinar şi sunt refuzaţi de taxi”, a declarat Roxana Ribita, fondator Pet Taxi.

  Taxiul este disponibil pentru orice nevoie a animăluţelor. Ele pot merge la veterinar, la coafor sau la o plimbare. Autoturismul este dotat cu toate utilităţile şi a fost avizat de către Direcţia Sanitar Veterinară.

  Citește mai multe pe Adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.