duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cu taxiul sau pe jos, ilegal spre frontiera cu Ungaria

  de Ioana Costaș | 25 iulie 2023, 10:09 AM | Știri Arad

  0

  Zece migranți au fost depistați la sfârșitul săptămânii trecute de polițiștii de frontieră de la Turnu și Curtici, încercând să treacă ilegal frontiera în Ungaria, cu taxi-ul sau pe jos.

  „Poliţiştii de frontieră din cadrul sectoarelor Poliției de Frontieră Turnu și Curtici au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă. Pe parcursul misiunilor, au fost identificați, în două autoturisme care circulau în regim taxi, respectiv pe jos, în apropierea liniei de frontieră, zece cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa în zonă. În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Nepal și Pakistan, cu vârste cuprinse între 20 și 36 de ani, intrați legal în România în baza documentelor personale. După finalizarea tuturor verificărilor, persoanele vor fi îndrumate să se întoarcă în Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi”, au transmis reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

  Citește și: 47 de migranți la frontiera Nădlac: 37 ascunși într-un camion, 10 pe jos

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.