Tatăl lui Neymar şi fratele lui Ronaldinho, anchetaţi de poliţia braziliană pentru trafic de bilete la meciurile CM

  de Special Arad | 6 July 2014, 10:30 AM | Sport

  0

  Poliţia din Brazilia încearcă să închidă o reţea de traficanţi de bilete la meciurile de la Campionatul Mondial. Potrivit publicaţiei spaniole AS, 11 persoane sunt anchetate în acest caz, printre acestea numărându-se şi tatăl lui Neymar şi fratele lui Ronaldinho.

  Capul reţelei ar fi Mohamadou Lamine Fofana, un om de afaceri algerian, care a fost arestat pentru că vindea cu 1.000 euro un bilet la meciul Argentina-Elveţia şi promitea bilete pentru marea finală contra sumei de 12.500 euro. Poliţiştii brazilieni au ajuns să-l prindă pe Fofana după ce i-au interceptat convorbirile telefonice. Mai mult, în urma filajului efectuat, poliţiştii au observat că Fofana a intrat fără probleme în sediul Federaţiei Braziliene de Fotbal, având acreditare FIFA!

  Din această cauză, autorităţile braziliene sunt de părere că reţeaua de revânzare la suprapreţ a biletelor are ramificaţii mult mai mari şi suspectează că oficiali ai FIFA şi ai federaţiilor braziliene, argentiniene şi spaniole sunt implicaţi în acest caz.

  „Minciuni şi bârfe, totul pentru a vinde ziarele. S-a depăşit orice limită”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Neymar, referitor la acuzaţiile aduse tatălui jucătorului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.