Tarife noi pentru comercianții care vând în piețele arădene

  de Raluca Medeleanu | 11 February 2022, 11:20 AM | Administraţie | Recomandările editorilor

  0

  La cererea Târguri, Oboare, Piețe (TOP) SA, Primăria Arad a introdus pe ordinea de zi a viitoarei ședințe de Consiliu Local un proiect ce prevede modificarea tarifelor pe care le percepe societatea comercianților care vând în piețele din municipiu.

  Ultima modificare a acestor tarife a fost efectuată la Arad în anul 2019, iar acum observăm o creștere ușoară la unele dintre acestea, după caz. De exemplu, ocuparea meselor de la 13 lei la 14 lei pe zi, tariful de închiriere a cântarului de la 6 lei la 7 lei, depozitarea produselor în magazii de la 2 lei la 3 lei, serviciile de pază de la 0,14 lei / mp / zi la 0,20 lei / mp / zi ș.a.m.d.

  Lista întreagă a modificărilor tarifelor propuse de TOP SA, care vor fi supuse la vot de consilierii locali, o puteți consulta în tabelul de mai jos:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.