luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tarife noi pentru comercianții care vând în piețele arădene

  de Raluca Medeleanu | 11 februarie 2022, 11:20 AM | Administraţie | Recomandările editorilor

  0

  La cererea Târguri, Oboare, Piețe (TOP) SA, Primăria Arad a introdus pe ordinea de zi a viitoarei ședințe de Consiliu Local un proiect ce prevede modificarea tarifelor pe care le percepe societatea comercianților care vând în piețele din municipiu.

  Ultima modificare a acestor tarife a fost efectuată la Arad în anul 2019, iar acum observăm o creștere ușoară la unele dintre acestea, după caz. De exemplu, ocuparea meselor de la 13 lei la 14 lei pe zi, tariful de închiriere a cântarului de la 6 lei la 7 lei, depozitarea produselor în magazii de la 2 lei la 3 lei, serviciile de pază de la 0,14 lei / mp / zi la 0,20 lei / mp / zi ș.a.m.d.

  Lista întreagă a modificărilor tarifelor propuse de TOP SA, care vor fi supuse la vot de consilierii locali, o puteți consulta în tabelul de mai jos:

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.