miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Târgul Educației la Expo Arad

  de Special Arad | 29 aprilie 2023, 10:38 AM | Educaţie

  0

  Inspectoratul Școlar Județean Arad organizează, în zilele de 4 și 5 mai a.c. o nouă ediție a Târgului Educației. Evenimentul va avea loc la complexul expozițional Expo Arad și își va desfășura activitatea între orele 8.00 – 14.00.

  Târgul Educației reprezintă o modalitate de prezentare a ofertei educaționale adresate elevilor absolvenți ai claselor a VIII-a, dar și liceenilor, respectiv elevilor din învățământul tehnic și profesional. Ediția din acest an propune o notă atractivă și dinamică a ofertei printr-o amplasare atât în interiorul complexului, cât și în exteriorul acestuia, a 52 de standuri expoziționale amenajate creativ de cele 40 de unități de învățământ participante și 11 instituții deconcentrate și entități din spațiul privat.

  Activitățile de consiliere și îndrumare directă a elevilor, prin antrenamente de autoevaluare în alegerea traseului școlar și a carierei, oferite în cadrul atelierelor de lucru cu elevii de către psihologii și consilierii școlari ai Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Arad, împreună cu un scurt program artistic prestat de elevii talentați ai unităților de învățământ din municipiul și județul nostru vor completa programul Târgului educației din acest an.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.