Târgul Edu2Job, asaltat de tineri flămânzi de oferte promițătoare

  de Mihai Todoca | 12 mai 2016, 9:52 PM | Business | Educaţie | Știri Arad

  0

  Astăzi, la Expo Arad, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului a deschis porțile ediției din 2016 a Edu2Job, târgul de educație și locuri de muncă. 

  Târgul a adus laolaltă oferte din partea companiilor, universităților, liceelor dar și agențiilor de recrutare și calificare,  abordând cele două domenii complementare: educație și locuri de muncă.

  De asemenea, la ora 12:00 a avut loc conferința pe tema învățământului profesional și tehnic, prezentându-se bune practici în domeniu.

  Organizatorii evenimentului și-au propus pe această cale să găsească soluții în vederea dezvoltării unui centru de afaceri stabil, centru care să fie bazat pe un sistem educațional aplicat pe cerințele economice curente.

  Programul de vizitare a evenimentului este joi, vineri între orele 10:00 – 18:00

  PROGRAM TRANSPORT

  Plecare de la Podgoria: 10:30 , 13:30, 16:30.

  Plecare de la Expo: 11:00, 14:00, 18:00

   

   

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.