joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Târgul de Crăciun aduce restricții de trafic în fiecare sfârşit de săptămână

  de Special Arad | 2 decembrie 2023, 6:00 PM | Știri Arad

  1

  Comunicat. Cât timp durează Târgul de Crăciun, traficul rutier va fi restricționat în zona respectivă, la final de săptămână, informează Primăria.

  Mai exact, restricțiile se aplică în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică între orele 16.00 -23.00, când traficul auto va fi restricționat pe bvd. Revoluției din dreptul străzii Vasile Goldiş spre strada Grigore Alexandrescu. Traficul rutier va fi deviat pe strada Vasile Goldiş spre Piața Catedralei. Exceptați de la aceste restricții sunt locatarii din Piața Avram Iancu.

  Măsura a fost luată ca o consecință a fluxului mare de vizitatori înregistrat de târgul de Crăciun organizat de municipalitate în Piața Avram Iancu, cu ocazia sărbatorilor de iarnă.

  Update. La o oră de la emiterea comunicatului, Primăria a revenit asupra deciziei, cu următoarele precizări referitoare la ruta afectată:

  „Traficul va fi restricționat pe bvd. Revoluției din dreptul străzii Mihai Eminescu spre strada Grigore Alexandrescu. Traficul rutier va fi deviat pe strada Unirii spre bvd.Decebal, respectiv pe bvd.Revoluției spre Primărie. Exceptați de la aceste restricții sunt locatarii din Piața Avram Iancu”.

  Update 2. Din informațiile pe care le deținem, din cauza ambuteiajului care s-a produs sâmbătă seară în zona târgului, primarul Bibarț s-a deplasat la fața locului și a dispus să se ridice balizele, pentru ca traficul să poată fi reluat așa cum decurge în mod obișnuit.

  Citește și: Primăria a anulat restricțiile de circulație de pe Bulevardul Revoluției, după ce s-a făcut ambuteiaj · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „felicitări”pentru organizarea haosului..,de decembrie,chiar ne întrebăm cei din Avram Iancu,cum sa ne umplem timpul?cu căutatul locului de parcare,după ce deblocăm porțile bljcate de curioșii de la Poplaca ,veniți în centru să vadă roata norocului,beculetele frumoase și prețurile mici,lăudat fie aceasta formă de viață ciudata numita primar,că a aprobat așa o mizerie in plin centru,este frumos pe centru,dar prima dată trebuie sa ai logistica pus a la punct…noi nu avem loc de noi…mai forțezi sa aduci populație extra…să vadă ce?cum moare satul încet?

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.