joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria a anulat restricțiile de circulație de pe Bulevardul Revoluției, după ce s-a făcut ambuteiaj

  de Special Arad | 2 decembrie 2023, 9:23 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Târgul de Crăciun din Piața Avram Iancu

  Primăria a anunțat sâmbătă după-masă restricții de circulație pe Bulevardul Revoluției pe perioada weekendului, din dorința de a facilita accesul vizitatorilor pietoni la Târgul de Crăciun. Efectul acestor restricții nu a fost însă benefic asupra fluxului de mașini, producându-se cozi interminabile.

  Problema a persistat, ba chiar s-a agravat, următoarele ore, chiar și după cel de-al doilea comunicat emis de Primărie prin care se modifica ruta ocolitoare, care inițial trimitea mașinile prin strada Vasile Goldiș, către Piața Catedralei, optându-se apoi, în schimb, pentru ruta ocolitoare de pe strada Unirii.

  Ambuteiajul produs în dreptul teatrului și pe strada Unirii, l-a determinat însă pe primar să se deplaseze la fața locului și să dispună Poliției Locale să renunțe la orice restricție. La aceste ore, au fost ridicate balizeze și mașinile pot din nou să circule pe Bulevardul Revoluției, direct pe strada Grigore Alexandrescu.

  Circulația a revenit, încet, la normal.

  Bordurile date de-o parte:

  borduri inlaturate pe bulevardul revolutiei

  Citește și: Târgul de Crăciun aduce restricții de trafic în fiecare sfârşit de săptămână · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.