duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Târg-mureșeanul Liviu Pancu este „transferul” lui Falcă pentru Centrul Cultural Municipal Arad

  de Alin Olteanu | 15 septembrie 2014, 3:07 PM | Cultură

  0

  Primarul Gheorghe Falcă dorește să înființeze Centrul Cultural Municipal Arad, o instituție menită să ajute – crede edilul – Aradul să câștige titlul de Capitală Culturală Europeană. Că mai toate acțiunile edilului șef sunt pompieristice – o știe tot arădeanul, însă, de curând, Falcă a făcut o nouă mișcare menită să -crede el!- rupă gura târgului… I-a făcut o ofertă („de nerefuzat” – parafrazând o replică dintr-un celebru film, așa ca să fim în acord cu ceea ce o să informăm în continuare- actorului și, în același timp, regizorului Liviu Pancu, cel care până deunăzi activa în Târgu Mureș.

  Chiar  nu știm ce să zicem… ori Falcă a fost la toate festivalurile de teatru și film din țara asta de l-a remarcat pe Liviu Pancu într-atât de tare încât să îi propună să se relocheze în Arad, ori, la o băută cu primarul pedelist de Târgu Mureș, acesta din urmă i-a sugerat „transferul”, așa ca între frați politici…În fine, nu băgăm mâna în foc pentru nimeni, dar nici nu-i contestăm – deocamdată – meritele și capacitatea noului director al Centrului Cultural Municipal Arad.

  Însă, Falcă, la fel de ușor, putea să aducă un actor/regizor din Brad, de acolo de unde e el, că tot la fel de puternică era palma dată oamenilor de cultură arădeni pe care, din câte observăm, nu-i prea suportă…sau, poate, cu aceștia din urmă nu se puteau face afaceri… Așa-i sau nu?… domnu’ Balint?

  Mai jos, accesați linkul de pe Wikipedia pentru a-l descoperi pe actorul și regizorul Liviu Pancu. Cât despre „altele”… mai aveți puțintică răbdare!

  Contactat telefonic, Liviu Pancu a declarat pentru Special Arad: „Oficial nu pot declara nimic”… dar totuși târg-mureșeanul și-a înscris copilul la Școala de Arte – asta ca să fie oficial.

  Liviu_Pancu

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.