Târg-mureșeanul Liviu Pancu este „transferul” lui Falcă pentru Centrul Cultural Municipal Arad

  de Alin Olteanu | 15 septembrie 2014, 3:07 PM | Cultură

  0

  Primarul Gheorghe Falcă dorește să înființeze Centrul Cultural Municipal Arad, o instituție menită să ajute – crede edilul – Aradul să câștige titlul de Capitală Culturală Europeană. Că mai toate acțiunile edilului șef sunt pompieristice – o știe tot arădeanul, însă, de curând, Falcă a făcut o nouă mișcare menită să -crede el!- rupă gura târgului… I-a făcut o ofertă („de nerefuzat” – parafrazând o replică dintr-un celebru film, așa ca să fim în acord cu ceea ce o să informăm în continuare- actorului și, în același timp, regizorului Liviu Pancu, cel care până deunăzi activa în Târgu Mureș.

  Chiar  nu știm ce să zicem… ori Falcă a fost la toate festivalurile de teatru și film din țara asta de l-a remarcat pe Liviu Pancu într-atât de tare încât să îi propună să se relocheze în Arad, ori, la o băută cu primarul pedelist de Târgu Mureș, acesta din urmă i-a sugerat „transferul”, așa ca între frați politici…În fine, nu băgăm mâna în foc pentru nimeni, dar nici nu-i contestăm – deocamdată – meritele și capacitatea noului director al Centrului Cultural Municipal Arad.

  Însă, Falcă, la fel de ușor, putea să aducă un actor/regizor din Brad, de acolo de unde e el, că tot la fel de puternică era palma dată oamenilor de cultură arădeni pe care, din câte observăm, nu-i prea suportă…sau, poate, cu aceștia din urmă nu se puteau face afaceri… Așa-i sau nu?… domnu’ Balint?

  Mai jos, accesați linkul de pe Wikipedia pentru a-l descoperi pe actorul și regizorul Liviu Pancu. Cât despre „altele”… mai aveți puțintică răbdare!

  Contactat telefonic, Liviu Pancu a declarat pentru Special Arad: „Oficial nu pot declara nimic”… dar totuși târg-mureșeanul și-a înscris copilul la Școala de Arte – asta ca să fie oficial.

  Liviu_Pancu

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.