Țăran pentru „Țăranul”! El este noul preparator fizic al Bătrânei Doamne (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 4 July 2017, 3:25 PM | Sport

  1

  Adrian Mihalcea este de câteva zile noul antrenor principal al echipei UTA. Poreclit „Țăranul” din perioada în care era jucător la Dinamo, Mihalcea a cerut în staff un preparator fizic priceput. Astăzi i-a fost adus și se numește… Țăran. Vlad Țăran.

  Staff-ul tehnic al UTA-ei e în formulă completă după cooptarea preparatorului fizic Vlad Țăran, scrie uta-arad.ro.

  Născut pe 26 martie 1990, cel mai proaspăt component al corpului tehnic roș-alb a fost junior la echipa Interstar Sibiu, apoi a trecut la Universitatea Craiova. A bifat o experiență externă, la Enad Polis (Cipru), după care s-a întors în România, jucând pentru Juventus București.

  Ca și preparator fizic, s-a specializat în Spania, unde a urmat cursurile de la Universidad Europea, absolvind și un masterat organizat de instituția de învățământ superior iberică în colaborare cu Real Madrid.

  S-a întors în țară, ultimii doi ani i-a petrecut la Centrul de Excelență Târgu Mureș și a colaborat constant FRF, făcând parte din staff-urile loturilor naționale juvenile, se arată pe uta-arad.ro.

  FOTO: Gheorghe Mihali (antrenor secund), Vlad Țăran (preparator fizic), Codru Grădinariu (director general)

   

   

   

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.