Mihalcea: „UTA are nevoie de un șoc. Eu sunt șocul, plec!”

  de Lucian Dănilă | 2 September 2017, 1:50 PM | Sport

  0

  UTA a avut o nouă evoluție lamentabilă după înfrângerea de la Sibiu, astăzi reușind din nou o remiză pe teren propriu, scor 2 – 2, cu CS Balotești. Evoluția, dar și rezultatul l-au dezamăgit crunt pe antrenorul Adrian Mihalcea care l-a finalul partidei a anunțat că pleacă.

  „Am avut o altă prestaţie modestă, foarte modestă. Nu ştiu care este problema. Cred că eu sunt problema. Deci, sincer, eu sunt singura problemă. Am vrut vreo doi atacanţi de vreo două săptămâni, că ştiu cu ce mă confrunt, şi nu se poate aduce nici jumătate. Azi, iarăşi, sunt blocaţi şi, ştiţi cum se pot debloca… cu un şoc. Şi eu sunt şocul, eu voi fi şocul, pentru că simt o mare neîncredere din partea lor şi am pretenţia la nişte jucători pe care nu-i recunosc. Am jucat fotbal şi îmi dau seama de unele chestii. Nu ştiu dacă sunt foarte dure, dar îmi dau seama. Nu cred că mai pot fi antrenorul potrivit pentru ei. Să vină unul mai blând, unul care să îi plimbe. Eu, ăsta e genul meu. Frica asta de a juca este un mare semn de întrebare. Şi ca să tragi la promovare îţi trebuie mult mai mult” (Adrian Mihalcea)

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.