duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un grup de romi din Ucraina au pus stăpânire pe un tanc rusesc

  de Special Arad | 27 februarie 2022, 9:26 PM | Internaţional

  0

  Canal24, post de televiziune din Ucraina a anunțat duminică faptul că romii dintr-o localitate din sudul țării au reușit să pună stăpânire pe un tanc rusesc. Știrea a fost confirmată de forțele armate ucrainene care apără orașul Kakhovkac, regiunea Herson, relatează Canal24.

  „În toată Ucraina, ucrainenii continuă să respingă rușii într-un război la scară largă. De data aceasta, chiar și romii s-au alăturat locuitorilor din regiunea Herson, reușind să fure un tanc al armatei Rusiei”, anunță Canal24.

  Potrivit unui localnic, sursa informației despre furtul tancului inamic sunt reprezentanții armatei ucrainene, care apără Kakhovka.

  Oamenii din zonă i-au susținut sincer pe romi în comentariile lor: „Glorie romilor ucraineni. Țineți-o tot așa!”; „Acum am văzut totul în viață”; „Și ei sunt cetățeni ai Ucrainei, fac ce pot”.

  Sursa: G4Media

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.