Tânărul arădean de 14 ani, Ștefan Simonca-Oprița, a obținut locul 1 la Olimpiada Muzicală de la Suceava

  de Raluca Medeleanu | 12 aprilie 2015, 3:47 PM | Cultură | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Arădeanul Stefan Simonca-Oprița, în vârstă de doar 14 ani, este un real talent muzical, ce promite mult pentru viitor. Tehnica sa de mânuire a viorii a fost apreciată de juriul specializat de la Suceava, acesta obținând locul 1 la Olimpiada de Interpretare Muzicală. Prodigiosul tânăr a obținut punctajul maxim: 100 de puncte.

  Ștefan este elev în clasa a 8-a la Liceul de Arte „Sabin Drăgoi” din Arad și îl are ca profesor tocmai pe bunicul său, Artemiu Simonca -Oprița. 

  Mai jos puteți audia bucățile muzicale pe care le-a interpretat la Suceava.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.