joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tânără din Hălmăgel, prinsă după ce a furat bijuterii în valoare de 15.000 de lei

  de Special Arad | 1 septembrie 2022, 1:33 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, a fost identificată o tânără de 24 de ani, din Hălmăgel, care, în ziua de 17 august a.c., profitând de cheia lăsată în sistemul de închidere al ușii de acces, ar fi pătruns într-o bijuterie dintr-un centru comercial de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiu, și ar fi sustras bijuterii de aur în valoare de peste 11.500 de lei.

  În cursul cercetărilor, s-a stabilit că aceeași persoană, în data de 15 august a.c., ar fi sustras bijuterii de aur în valoare de peste 3.000 de lei, din același magazin.

  Sub coordonarea procurorului de caz, în ziua de 29 august a.c., a fost efectuată o percheziție domiciliară la adresa persoanei bănuite, unde au fost identificate și ridicate în vederea cercetărilor o parte din bijuteriile sustrase, verificările ulterioare stabilind că celelalte ar fi fost amanetate pe raza municipiului.

  Tânăra este cercetată pentru furt calificat, în cauză fiind continuată documentarea activității sale infracționale, pentru recuperarea prejudiciului, în valoare de aproape 15.000 de lei, și luarea măsurilor legale.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.