miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O tânără de 27 ani și-a pierdut viața la Cetatea Șiria, după ce a căzut de pe bicicletă

  de Special Arad | 25 iunie 2024, 6:14 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  În bilanțul incidentelor petrecute pe parcursul minivacanței de Rusalii, Inspectoarul de Poliție Județean (IPJ) Arad informează că s-a petrecut și un deces al unei tinere de 27 ani, la Cetatea Șiria.

  „În ziua de 23 iunie, a fost înregistrat un accident cu consecințe grave. Din cercetări, s-a stabilit că o tânără de 27 de ani, din Șofronea, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe șoseaua de coborâre de la Cetatea Șiria, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a derapat într-un șant. În urma impactului, tânăra și-a pierdut viața”, a transmis IPJ Arad.

  Printre alte incidente raportate de IPJ, au fost aplicate numeroase amenzi pentru diferite abateri la regimul circulație, dintre care au fost întocmite și 6 dosare penale pentru suspiciune de conducere sub influența alcoolului și drogurilor, celor în cauză fiindu-le recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, respectiv substanțelor consumate. De asemenea, au fost emise 3 ordine de protecție provizorii, pe numele a trei bărbați din Arad, care și-au agresat soțiile, respectiv concubina.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sincer, pe acel drum ar trebui făcute câteva campanii de informare, și semne de interdicție la coborâre. Adevărul e că e nevoie de o bicicletă foarte bună și un biciclist experimentat să coboare în siguranță pe acel drum, din cauza pantei foarte mari, unde accelerarea bicicletei devine periculoasă. Apoi ar mai fi nevoie și de informarea șoferilor care urcă sau coboară, un alt pericol pentru acei bicicliști. E totuși un drum public și ar trebui ca toți să fie mai responsabili/ atenți în aceea zonă.

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.