vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Tânăr ucis de rechin în Hurghada! „Totul s-a întâmplat în 20 de secunde”, povestește tatăl său

  de - | 11 iunie 2023, 12:49 PM | Internaţional

  0

  Tatăl unui tânăr de 23 de ani care a fost ucis de un rechin în Egipt a descris momentul în care a privit neputincios cum fiul său este atacat, relatează Business Insider. Tragedia a avut loc în stațiunea Hurghada, preferată inclusiv de turiștii români.

  „Ne-am dus la plajă să ne relaxăm”, a povestit Iuri Popov, cetăţean rus, pentru postul de ştiri Telegram 112. „Fiul meu a fost atacat de un rechin. Totul s-a întâmplat în câteva secunde”, a spus el. O înregistrare video îl arată pe fiul său, Vladimir, înotând și strigând „tată” în timp ce rechinul îi dă târcoale. Oamenii de pe plajă țipă îngroziți. Un alt clip arată cum alți oameni aflați în apă înoată spre țărm, pentru a-și salva viața, scrie digi24.ro.

  Popov a spus că situația a fost cu atât mai șocantă cu cât s-a întâmplat pe ceea ce el credea că este o plajă sigură. „Cum puteam să-l ajut? Totul s-a întâmplat în 20 de secunde. A fost tras sub apă”, a spus Popov. Ministerul egiptean al Mediului a confirmat că un bărbat a fost ucis de un rechin în stațiunea Hurghada de la Marea Roșie, joi.

  Vladimir se mutase la Hurghada împreună cu tatăl său și cumpărase un apartament cu câteva luni mai înainte, potrivit publicației ruse Baza.

  Două femei au fost ucise de rechini în 2022 lângă plajele Egiptului de la Marea Roșie, la sud de orașul Hurghada. Turista româncă a fost a doua victimă, ucisă de rechini în aceeași zonă în care cu câteva ore înainte murise o austriacă. Atacurile au avut loc la o distanță de 600 de metri unul de celălalt, încheie digi24.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.