Tânăr înjunghiat în fața unui club de manele! Fiul lui Sile Cămătaru i-a aplicat „corecție”

  de - | 19 octombrie 2019, 3:16 PM | Regional

  0

  Un bărbat în vârstă de 29 de ani a ajuns, în această dimineață, la Spitalul Municipal din Timișoara, având o plagă tăiată în zona toracică. Medicii au anunțat, în jurul orei 5, Poliția Timiș de acest caz.

  Victima a declarat că, în timp ce se afla în apropierea unui club de manele de pe Calea Aradului, unde merg liderii lumii interlope din Timișoara, a avut o altercație cu un alt bărbat, Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru.

  Acesta a scos un cuțit și i-a aplicat o lovitură de cuțit, dar din fericire rana nu a fost gravă. Surse demne de încredere au declarat că Balint ar fi împrumutat de la patroana clubului bani și nu i-a restituit, având interdicția de a intra în locația respectivă până dă banii înapoi. Poliția a demarat cercetările în acest caz.

  Albert Balint a fost condamnat, de mai multe ori, pentru trafic de droguri de mare risc.

  sursa: pressalert

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.