sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tânăr înjunghiat în fața unui club de manele! Fiul lui Sile Cămătaru i-a aplicat „corecție”

  de - | 19 octombrie 2019, 3:16 PM | Regional

  0

  Un bărbat în vârstă de 29 de ani a ajuns, în această dimineață, la Spitalul Municipal din Timișoara, având o plagă tăiată în zona toracică. Medicii au anunțat, în jurul orei 5, Poliția Timiș de acest caz.

  Victima a declarat că, în timp ce se afla în apropierea unui club de manele de pe Calea Aradului, unde merg liderii lumii interlope din Timișoara, a avut o altercație cu un alt bărbat, Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru.

  Acesta a scos un cuțit și i-a aplicat o lovitură de cuțit, dar din fericire rana nu a fost gravă. Surse demne de încredere au declarat că Balint ar fi împrumutat de la patroana clubului bani și nu i-a restituit, având interdicția de a intra în locația respectivă până dă banii înapoi. Poliția a demarat cercetările în acest caz.

  Albert Balint a fost condamnat, de mai multe ori, pentru trafic de droguri de mare risc.

  sursa: pressalert

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.