luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Tânăr în vârstă de 18 ani, căutat de scafandri în apele Dunării

  de Special Arad | 19 august 2022, 8:31 AM | Naţional

  0

  O fată de 16 ani a fost salvată, joi, din Dunăre de cetăţeni bulgari cu o barcă, iar prietenul ei este dat dispărut în apele fluviului şi este căutat cu scafandri în dreptul localităţii Zimnicele, informează ISU Teleorman.

  „Misiune de căutare a unui tânăr, de circa 18 ani, posibil înecat în fluviul Dunărea, în dreptul localităţii Zimnicele. Evenimentul a fost anunţat pe numărul unic de urgenţă 112. Se pare că împreună cu acesta se afla şi o fată, de aproximativ 16 ani, care a fost salvată de câţiva cetăţeni bulgari cu o barcă. Ea este acum în grija echipajului medical de pe ambulanţă”, precizează informarea ISU Teleorman.

  Conform sursei citate, căutarea tânărului se face cu echipaje de scafandri din cadrul ISU Teleorman şi ISU Giurgiu, care acţionează în zonă cu o barcă de salvare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.