sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tamponare parcă trasă la indigo, marți. Aceeași intersecție, Zimbrului cu Guttenbrunn

  de Andrada Bobiș | 10 aprilie 2024, 11:09 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Cozmi Pop)

  Prima tamponare din intersecția cu pricina vă amintim că a avut loc ieri, la orele prânzului, în cartierul Aradul Nou, pe strada Zimbrului, colț cu Adam Müller Guttenbrunn, în care două autoturisme s-au ciocnit violent.

  Parcă trasă la indigo, o altă tamponare a avut loc fix în aceeași intersecție, la doar câteva ore distanță, mai exact în jurul orei 17:45. De data aceasta, în acest eveniment rutier au fost implicate trei autoturisme, toate marca Ford.

  La volanul celor trei autoturisme implicate în această coliziune au fost două șoferițe și un șofer, iar producerea acestei tamponări a fost urmarea neacordării de prioritate.

  Accidentul rutier a fost și de această dată unul din categoria accidentelor ușoare și din fericire nu s-a soldat cu nicio victimă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.