sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Coliziune în trafic, pe strada Zimbrului, colț cu Adam Müller Guttenbrunn

  de Special Arad | 9 aprilie 2024, 2:51 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Cozmi Pop)

  Cele mai des întâlnite accidente în trafic sunt tamponările ușoare, în urma cărora ambii șoferi pleacă doar cu o serie de avarii la autoturisme și de cele mai multe ori și cu o sperietură zdravănă, însă fără răni sau altfel de traume.

  Un astfel de eveniment rutier a avut loc și în cartierul Aradul Nou în cursul zilei de marți, 9 aprilie, la orele prânzului, pe strada Zimbrului, colț cu Adam Müller Guttenbrunn, în care două autoturisme s-au ciocnit violent.

  La fața locului s-au deplasat de urgență reprezentanți ai Biroului Rutier Arad, care au efectuat măsurătorile necesare în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs tamponarea.

  Din informațiile primite am aflat că, din fericire, nimeni n-a fost rănit în urma coliziunii dintre cele două autoturisme, însă ambii șoferi s-au ales cu pagube materiale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.