Tâlhărie pe autostrada A1! O femeie care se întorcea din străinătate a fost atacată de doi indivizi

  de - | 6 decembrie 2018, 9:47 AM | Regional

  0

  (foto: arhivă)

  Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al județului Timiș au declarat pentru Lugoj Info.ro că alarma s-a dat dupa ce o femeie aflată pe A1, pe sensul de mers Timișoara –Lugoj, a sunat la 112 și a anunțat că a căzut victima unor tâlhari. Femeia, care se întorcea din străinătate, a oprit în parcarea din zona Belinț-Chizatau pentru a merge la toaletă. Când s-a întors, aceasta, de loc din județul Călărași, a observat geamul de la mașină spart, iar când a vrut să pornească motorul s-a trezit ca doi indivizi i-au încadrat mașinaț Unul dintre ei i-a pus cuțitul la gât și apoi i-a cerut banii. Anchetatorii susțin că tâlharii au plecat cu geanta femeii și telefonul mobil.

  Imediat ce s-a dat alarma, polițistii au plecat pe urmele infractorilor. Cercetarile se fac, deocamdată, cu autori necunoscuți, pentru că oamenii legii nu au reușit să dea de urma făptașilor. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru tâlhărie.

  sursa: lugojinfo

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.