vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Tăiere ilegală de arbori și infracțiuni rutiere – Comunicat IPJ Arad

  de Special Arad | 6 decembrie 2022, 5:00 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicatul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad din data de 6 decembrie 2022:

  Furt de material lemnos

  Polițiștii Secției 6 Rurală Beliu au identificat doi bărbați, de 34 și 31 de ani, din Archiș, care, în perioada 4-5 decembrie, ar fi tăiat ilegal și sustras aproximativ 52 de arbori dintr-o pădure de pe raza localității Beliu.

  Materialul lemnos a fost recuperat, în cauză fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală și furt de material lemnos.

  Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

  În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.

  Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 69 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 30.000 de lei, dintre care 32 pentru depășirea vitezei legale de deplasare în localități și în afara acestora.

  Au fost reținute 8 permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare.

  Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.