Suspectul dublei crime din Iași a fost prins la Roma

  de - | 14 December 2021, 6:31 PM | Internaţional | Naţional

  0

  Suspectul dublei crime din Iași, Ahmed Sami El Bourkadi, a fost prins, marți, în Italia. Pe numele lui, magistrații Tribunalului Iași au emis un mandat de arestare în lipsă și a fost dat în urmărire generală, scrie observatornews.ro.

  Prin cooperarea dintre Poliția Română și autoritățile din Italia (Poliția Statală din Italia), a fost localizat suspectul dublei crime din Iași. Ahmed Sami El Bourkadi a fost localizat și reținut în Roma.

  Ioana Vanesa Burlacu și iubitul ei, Jiynah Youssef, au fost găsiți morți sâmbătă, 11 decembrie 2021. Au fost uciși cu sălbăticie într-o vilă din municipiul Iași, unde locuiau. Deocamdată nu se cunoaște motivul celor două crime, fiind luate în considerare mai multe ipoteze, între care conflictul spontan sau o posibilă răzbunare

  Magistrații Tribunalului Iași au dispus arestarea în lipsă a unui cetățean marocan, Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul dublei crime din Iași: o tânără și iubitul ei, de origine marocană, ambii studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Iași.

  Sursa: observatornews.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.