sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Suspectul dublei crime din Iași a fost prins la Roma

  de - | 14 decembrie 2021, 6:31 PM | Internaţional | Naţional

  0

  Suspectul dublei crime din Iași, Ahmed Sami El Bourkadi, a fost prins, marți, în Italia. Pe numele lui, magistrații Tribunalului Iași au emis un mandat de arestare în lipsă și a fost dat în urmărire generală, scrie observatornews.ro.

  Prin cooperarea dintre Poliția Română și autoritățile din Italia (Poliția Statală din Italia), a fost localizat suspectul dublei crime din Iași. Ahmed Sami El Bourkadi a fost localizat și reținut în Roma.

  Ioana Vanesa Burlacu și iubitul ei, Jiynah Youssef, au fost găsiți morți sâmbătă, 11 decembrie 2021. Au fost uciși cu sălbăticie într-o vilă din municipiul Iași, unde locuiau. Deocamdată nu se cunoaște motivul celor două crime, fiind luate în considerare mai multe ipoteze, între care conflictul spontan sau o posibilă răzbunare

  Magistrații Tribunalului Iași au dispus arestarea în lipsă a unui cetățean marocan, Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul dublei crime din Iași: o tânără și iubitul ei, de origine marocană, ambii studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Iași.

  Sursa: observatornews.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.