Breaking NewsSuspectul care a jefuit o femeie pe strada Cocorilor se află în arestul Poliției Arad!

  de Mihai Todoca | 30 noiembrie 2019, 3:48 PM | Știri Arad

  0

  După ce a amenințat o femeie de 57 de ani pe strada Cocorilor și a jefuit-o, deposedând-o de două telefoane mobile și aproximativ o mie de euro, un bărbat s-a făcut nevăzut mai multe zile. Asta până aseară, când polițiștii Secției 1 Vlaicu au reușit să îl identifice și să îl prindă pe tânărul în vârstă de 27 de ani, originar din comuna Pesac.

  În aceste momente, suspectul este dus la Tribunalul Arad în vederea punerii acestuia în starea de arest preventiv pentru 30 de zile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.