joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Șușlak: „Sper să ne întoarcem cu toate punctele”

  de Lucian Dănilă | 18 septembrie 2014, 4:57 PM | Sport

  0

  Adrian Șușlak, este unul dintre jucătorii echipei UTA care are un trecut legat de Național Sebiș. El a jucat un tur de campionat la Național, în urmă cu două sezoane. Acum vrea să câștige pe terenul pe care în urmă cu doi ani era… gazdă.

  „Am mai jucat la Sebiș și anul trecut, când evoluam la CS Ineu. Atunci ne-am întors neînvinși, așa cum sper și acum. Acum chiar vreau să câștigăm. Nu știu dacă valoric suntem peste ei, mie mi se par două echipe echilibrate valoric. Cred că ne vom bate cu ei la promovare. Dacă văd o altă contracandidată la promovare? E greu de spus acum. Becicherecul Mic a început bine, are năuă puncte din nouă, dar cred că au avut meciuri cu echipe mai… ușoare”, spune fundașul de bandă stânga al Bătrânei Doamne.

  El a revenit la UTA în iarnă, echipă la care a câștigat lupta pentru titularizare cu Burlă și Filaret. A fost integralist atât în jocul de baraj de la Lugoj cu Retezatul hațeg, cât și în primele două jocuri din actualul sezon al ligii a treia.

  suslak 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.