Șuruburi în „erecție” pe podul din Micălaca

  de Special Arad | 19 June 2014, 6:50 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Strada | Video

  3

  A costat peste 14 milioane de lei să fie reabilitat, iar la banii ăștia lipsesc zeci de șuruburi care susțin parapeții. Podul din Micălaca a fost redeschis traficului în iunie anul trecut, după ce a fost refăcut din bani europeni. Firma Technodomus s-a ocupat de lucrări.

  Cabluri de curent la pământ, tramvaie cu iz de Tirol și spațiu destinat pietonilor interzis spre Maranata…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Foarte bine ai sesizat domnule bibebine-ai venit! E de-o anchetă aici: unde-s șuruburile erectile dar care trag la cântar sau la unii acasă, de ce sunt cablurile căzute/lăsate la pământ, ce ai domle cu tramvaiele ”tiroleze ( măcar de-ar fi) și, mai ales – de ce e interzis spațiul pietonal spre maranata?! Popa, fie iertat, nu-i mai, atunci ce?! Interzis la pocăință sau în zonă pt că ce? Pe unde să treacă oamenii?

   0 voturi
   +1
   -1
  2. acel pod la fel ca si cel si podul traian , a fost doar cosmetizat asa de ochii lumi si in nici un caz nu a fost reparat capital , deasupra arata excelent ,acum , dat trebuie intretinut exemplar , si asta va costa multi bani , cat despre ce sa facut dedesupt , pai s-a montat o schela , podul a fost spalat cu abur si s-au dat jos panzele de pajanjen , apoi crapaturile au fost astupate si podul a fost varuit cu aceea culoare gri.
   Acum cat va tine , doar timpul ne va spune , iar cand va ceda structura si vor cadea bucati de beton ,falca si gasca lui vor putea da vina pe precedesori , pe ploaia abundenta si pe toti cei care trec zilnic peste pod si produc .

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.