duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Surprize mari în 11-le de start al echipei UTA pentru meciul cu Universitatea Cluj!

  de Lucian Dănilă | 10 februarie 2021, 4:27 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Mai este o oră până la startul partidei din Cupa României dintre Universitatea Cluj și UTA Arad. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit din 2019, atunci când au încheiat la egalitate meciul de pe Cluj Arena, scor 1-1.

  Partida retur trebuia să se dispute la mijlocul lunii martie, dar tocmai aceea a fost oprită de pandemia de COVID-19. Pe atunci, antrenorul Gyuszi Balint a venit la obișnuita conferință de presă dinaintea jocului cu „U”, dar chiar la jumătatea ei a apărut un anunț pe site-ul Federației Române de Fotbal prin care s-a luat măsura opririi campionatului pentru două săptămâni. Ceea ce a urmat știm: primele șase echipe din Liga 2 au jucat un play-off pentru promovare cu punctele înjumătățite, iar celelalte echipe au luat vacanță fără a retrograda cineva.

  Universitatea Cluj este finalista Cupei României din urmă cu șase ani. În ultima zi a lunii mai 2015, gruparea clujeană pierdea finala cu FCSB, scor 0-3.

  Gyuszi Balint lipsește la meciul de la Cluj, antrenorul Bătrânei Doamne fiind infectat cu COVID-19. În lipsa sa, staff-ul tehnic al arădenilor va fi condus de Alin Pânzaru. „Actorii principali vor fi cei din teren, mai puțin noi, antrenorii, conducătorii. Vorbeam cu jucătorii și le spunem că fotbal fără fotbaliști nu se poate, fără conducători, fără antrenori s-a mai văzut. Strict din punct de vedere al jocului, îmi place să cred că plecăm ca echipă favorită”, spunea Pânzaru înainte de meci.

  În 11-le de start al echipei UTA am semnalat mai multe surprize. Mulți dintre jucătorii care au evoluat în acest ritm infernal de câte un joc la patru zile acuză stări de oboseală, astfel că la meciul de la Cluj se merge pe următoarea formulă:

  Balauru – Shlyakov, Melinte, Florin Ilie, Simos Roumpullakou – Buhăcianu, Isac, Modestas Vorobjovas, Miculescu – Hora, Cipri Rus.

   

  Vom reveni cu amănunte

  UPDATE

  Universitatea Cluj va începe meciul în urătoarea alcătuire:

  Muțiu – Taub, Luchin, Răuță, Atska, Golan, Dican, Ribeiro, Pârvulescu, Negrean, Ogbu.

  Antrenor: Costel Enache

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.