Surpriză mai mult decât plăcută pentru o arădeancă! I s-a restituit portofelul pierdut

  de Special Arad | 11 iulie 2018, 8:12 AM | Știri Arad

  0

  În cursul zilei de luni, 9 iulie 2018, 2 angajaţi ai societăţii Recons au găsit pe Bulevardul Revoluţiei un portofel . Cei doi au solicitat sprijinul agenţilor din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad pentru identificarea  proprietarului. Urmare a demersurilor făcute de poliţiştii locali, persoana în cauză a fost identificată în cel mai scurt timp posibil. Astfel, o agentă a Poliţiei Locale Arad şi cei 2 angajaţi ai Recons s-au deplasat la adresa din  actul de identitate şi au restituit portofelul arădencei care probabil îşi pierduse orice speranţă de a-l mai găsi.

  Poliţiştii locali arădeni le recomandă celor care merg la cumpărături  în magazine sau în pieţe, să fie atenţi la bunurile de valoare pe care le au asupra lor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.