ExclusivSurpriză! Cine va fi viitorul vicepreședinte al Consiliului Județean după plecarea Claudiei Boghicevici la Curtea de Conturi

  de Andrei Fuliaș | 14 decembrie 2018, 2:59 PM | Administraţie | Topic special

  1

  Boghicevici, Cionca, Bîlcea (foto: ancheteonline.ro)

  Special Arad a anunțat încă de acum câteva luni posibila plecare a Claudiei Boghicevici din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Arad pentru a ocupa un post de auditor public extern în cadrul Curții de Conturi a României. Fost parlamentar și fost ministru al Muncii, Claudia Boghicevici a trecut de concursul organizat de Curtea de Conturi și urmează să lase liber fotoliul de vicepreședinte al CJ Arad.

  În locul acesteia urmează să fie instalat un alt coleg de partid de-al său. Special Arad a aflat cine va fi consilierul județean care va urca o treaptă și care va ocupa scaunul lăsat liber de Boghicevici. Astfel, în urma votului din cadrul Biroului Politic Județean al PNL Arad, Răzvan Cadar a fost desemnat de către liberali să fie cel care va ocupa postul de vicepreședinte.

  Evident, Cadar mai are de trecut un „hop”. Conform procedurilor, grupurile consilierilor județeni vor face propuneri pentru ocuparea acestui post, Cadar fiind propunerea grupului din care fac parte consilierii PNL și aliații lor din PMP și UDMR. Este puțin probabil ca Răzvan Cadar să nu întrunească numărul suficient de voturi pentru a ocupa fotoliul de vice, astfel că noi spunem de pe acum că acesta va fi viitorul vicepreședinte al CJ Arad, alături de Sergiu Bîlcea, cei doi având o relație destul de apropiată, actualul vicepreședinte fiind – conform surselor noastre – nașul de botez al copilului viitorului vicepreședinte.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Aici e ca in cazul monarhiilor?Dna Boghicevici isi ia protejatii cu ea sau deja i-a trasat sarcini succesorului?!Nu mai angajeaza pe nimeni,nu de alta, dar bani de salarii sunt…Persoanele angajate de maria sa dna Boghicevici sunt “harnice”rau;e placut sa incasezi salariul si sa stai in timpul serviciului pe terasa de pe bulevard in loc sa fi la CCJA,sa faci pe sefa prin teatru,sa raspunzi la telefonul copilului “daca vrei”.Slava Domnului scapam de arogantele cucoanei;de competente nu putem spune ca scapam pentru ca nu le-a demonstrat!!!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.