sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Superliga de tenis de masă a renunțat la formatul play-off. Fetele legitimate la CS Municipal Arad ocupă locul șase înaintea returului

  de Dan Lazăr | 9 iunie 2020, 12:21 PM | Coronavirus | Sport | Știri Arad

  0

  Federaţia Română de Tenis de Masă (FRTM) a hotărât o serie de modificări în ceea ce priveşte calendarul intern. Astfel, în Superliga masculină și feminină se va mai desfășura doar returul, urmând ca, după încheierea acestuia, să se stabilească ierarhia finală, pe baza punctelor acumulate în tur și retur. La Divizia A și B feminin se merge după acelaşi scenariu, urmând să se mai dispute doar returul, iar după încheierea acestuia se va stabili ierarhia finală, pe baza punctelor acumulate în tur și retur. La Divizia A şi B masculin, se va desfășura returul, iar după terminarea acestuia se va juca un singur meci pentru promovare și retrogradare, în aceeași locație, după sistemul actual de încrucișare.

  În Superliga feminină, Buzăul găzduia în toamna anului trecut turneul tur, CSM Arad, tânăra şi noua echipă pregătită de Cristian Dodean terminând competiţia din Crâng cu un bilanţ de două victorii şi cinci înfrângeri: 3-0 cu CSM Moinești, 0-3 CSA Steaua, 3-2 cu CS Politehnica Iași, 0-3 cu CSM Bistrița, 1-3 ACS Dumbrăvița, 0-3 cu SM Slatina şi 1-3 cu Farul Constanța. În urma rezultatelor, CSM Arad a încheiat acest prim turneu pe locul şase.

  Cu un lot format din Adela Strună, Irina Rus și Ana Barbu, obiectivul e menținerea în Superligă.

  În Divizia A, după tur, fetele sunt pe ultimul loc al podiumului, iar băieţii pe patru.

  Decizii FRTM:

  – Superliga masculin și feminin se va desfășura doar returul, urmând ca, după încheierea acestuia, să se stabilească ierarhia finală, pe baza punctelor acumulate în tur și retur.
  – Divizia A și B feminin se va desfășura doar returul, iar după încheierea acestuia se va stabili ierarhia finală, pe baza punctelor acumulate în tur și retur.
  – Divizia A și Divizia B masculin se va desfășura returul, iar după terminarea acestuia se va juca un singur meci pentru promovarea și retrogradarea, în aceeași locație, după sistemul actual de încrucișare.
  – Campionatele Naționale individuale de juniori I, II și III nu se va mai juca proba de dublu (dublu băieți, dublu fete și dublu mixt).
  – Pentru toate competițiile se așteaptă clarificări din partea autorităților privind măsurile de relaxare, astfel încât să se poată stabili datele de desfășurare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.