luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Concursul Internațional de Înot Masters ,,Gaspar Ervin” , luat cu „asalt” de arădeni! Nu mai puțin de șase medalii, adjudecate!

  de Special Arad | 20 martie 2018, 4:31 PM | Sport

  0

  A XXI-a ediție a Concursului Internațional de Înot Masters ,,Gaspar Ervin” a reunit la Bekescsaba , în Ungaria , un număr de 170 de sportivi reprezentând 40 de cluburi sportive din 5 țări.
  CS Municipal Arad a fost reprezentat de patru sportivi , care au reușit să își adjudece 6 medalii.
  O medalie de argint la 200 m bras și o medalie de bronz la 200 m mixt au fost obținute de Norbert Rusu . Karpati Adalbert a reușit să câștige o medalie de aur la 50 m fluture și una de argint la 100 m liber. Mladin Cristian s-a clasat al doilea în probele de 50 m bras și 200 m mixt, obținând astfel două medalii de argint.
  Rezultat bun a obținut și Romeo Damian , care s-a clasat pe locul cinci în proba de 100 m liber.
  Echipa de ștafetă a CSM Arad, în formula: Karpaty A. , Mladin C. , Damian R. , Rusu N. , s-a clasat pe locul patru.
  Sportivii CSM Arad se pregătesc pentru Concursul Internațional de Înot Masters de la Belgrad, unul din concursurile premergătoare Campionatelor Naționale de Înot Masters ale României.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.