sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sunteți pregătiți pentru iarnă? ANM anunță ninsori în toată țara, inclusiv în Arad

  de Special Arad | 26 noiembrie 2018, 8:59 AM | Știri Arad

  0

  Iarna este pregătită să își intre serios în drepturi. Sau cel puțin așa ar trebui, dacă ne luăm după prognoza meteorologilor.

  Astfel, dacă luni temperaturile sunt anunțate a fi mai blânde cu arădenii pentru perioada iernii, cu o maxime cuprinse între 9 și 13 grade Celsius și cu minime între 4 și 7 grade, marți temperaturile vor fi într-o ușoară scădere, maxima fiind preconizată între 4 și 9 grade Celsius, iar minima între -2 și 3 grade.

  De miercuri lucrurile se vor schimba, reprezentanții Agenției Naționale de Meteorologie (ANM) anunțând temperaturi maxime cuprinse între 0 (zero) și 5 grade, respectiv minime între -6 și -1 grad. Ba mai mult, meteorologii anunță că în zona Banat-Crișana vor avea loc și căderi de zăpadă.

  Mai multe detalii despre starea vremii și despre prognoza pe următoarele zile puteți găsi pe site-ul ANM: meteoromania.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.