sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sunați la 112 dacă îi vedeți! Cea mai nouă metodă de furat… la plajă

  de Special Arad | 10 august 2016, 11:07 AM | Naţional | Știri Arad

  1

  Nu sunt proști, dar îți fură tot ce le pică în mână. Sunt hoții… Iar în acest an au scos „pe piață” o nouă metodă de furat în locurile în care sunt mulți oameni aflați la relaxare. Pe litoral sau pe ștrandurile aglomerate din țară, așa cum este – mai ales în weekend – și cel din Arad.

  Poliţiştii atrag atenţia celor care frecventează astfel de locuri că hoţii se „maschează” în surdo-muți care vând anumite produse. Da, așa cum scriam mai sus, vânzătorii ambulanți vin la pătura ta, sau la șezlongul tău, iar tu, de bună credință, ai impresia că sunt surdo-muți.

  Aceștia prezintă mai multe produse pe care le poți cumpăra. Înainte să își prezinte produsele, ei își pun prosopul pe pătura sau șezlongul victimei, iar la plecare, hoțul ia din obiectele tale: portmoneu, telefon, ochelari, ceas, etc.

  Dacă îi vedeți, sunați urgent la numărul 112!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.