duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sultanul Cionca: „Mirandolina, pe Niculina Popa o pui șefă la Financiar… că Spitalul Județean Arad nu e al vostru, e al partidului și așa va fi în vecii vecilor!”

  de Andrei Fuliaș | 22 noiembrie 2016, 1:16 PM | Pamflet | Recomandările editorilor

  27

  Vă mai amintiți Haremul desființat anul trecut la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad? Vă mai amintiți și de cadânele ce roiau în jurul sultanului? Vă mai amintiți cum sultanul interimar, Adrian Țolea, a pus mâna pe iatagan și, într-o criză de identitate și de notorietate, a lovit în stânga și-n dreapta, spintecând Haremul în trei, șase, nouă…? Cu siguranță vă amintiți cum apele s-au liniștit după marea „schizmă” și parea că totul a revenit la normalitatea după care toată lumea tânjea. Speram că am terminat cu destrăbălarea…

  Odată însă cu apariția în cortul de război de la CJ Arad a noului sultan, Iustin Marinel Arghir Cionca, unul despre care toată lumea spune că-i mai okoș decât predecesorii săi, dar nu neapărat cu idei mai multe, ci cu scenarii în plus față (chiar) de Ioțcu, încep să reapară domnițele… Unde? Pe te miri unde!

  Și-o început ghiciți cu cine? Cu una de-a lor, de-a casei, nevastă de ienicer din oastea sultanului – acum conducător de campanie electorală.

  Anul trecut, pe vremea asta, Țolea, într-o acțiune considerată kamikaze atunci, schimba toți cei trei directori ai Spitalului Județean dintr-o lovitură, care avea să-i fie fatală, din această cauză fiindu-i refuzat dreptul de a mai fi președintele Consiliului Județean Arad. În fine… atunci zburau în schema de personal de la Spitalul Județean Arad, doamnele Carmen Neamțu, Nicolina Popa și Mirela Bălan, în locul lor fiind numite (interimar) Monica Puticiu, Carmen Lucuța și Gabriela Macavei.

  Acum, la un an de la deja celebra mazilire, noul sultan a trecut la fapte și a făcut prima mutare, aducând-o, cu ordin asupra Mirandolinei Prișcă, înapoi pe Nicolina Popa. Desigur, nu pe postul de Director financiar – contabil, pe care fusese, ci pe unul de șef serviciu financiar, în urma unui concurs (al cărui rezultat poate fi observat mai jos). Dar nu e exclus ca ținta doamnei Popa să nu fi fost doar acest concurs… ci altul…în urma căruia salariul crește simțitor. Și pentru ea și pentru partid.

  tabel-concurs-scjua

  NOTĂ: Fotografia Nicolinei nu ne aparține. Imaginea este exact așa cum a fost postată de Facebook de către deținătoarea părului blond și decolteului de șef, începând de vineri, al Serviciului Financiar Contabil al Spitalului Județean Arad.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Daca fotografia Nicolinei nu va apartine cum va permiteti sa distribuiti o fotografie care nu va apartine?? Chiar daca doamna Nicolina posteaza CE VREA EA! LA EA PE FACEBOOK! Nu va da dreptul sa utilizati fotografiile in astfel de scopuri! Ziarist de doi bani ce esti! Este vorba de Dreptul la Demnitate si la Viata privata!! Despre ce vorbim??!! Adica orice ziarist de doi bani are voie sa ”FURE” de pe retelele de socializare poze? Oamenilor de doi bani ce sunteti si care existati degeaba pe lumea asta! Ce legatura are fotografia unei persoane care in fond si la urma urmei face ce vrea cu viata ei/lui in PRIVAT! Sa nu mai vorbim de TITLUL STUPID SI TOT DE DOI BANI LA FEL CA ZIARISTUL!! Mai usor cu astfel de publicari ca totusi este vorba de „Respectul datorat fiinţei umane şi drepturilor ei inerente!” aaa da sa nu mai zic de „utilizarea, cu rea-credinţă, a numelui, imaginii, vocii sau asemănării cu o altă persoană;” in cazul de fata a UTILIZARII IMAGINII CU REA-CREDINTA”.

   --21 voturi
   +1
   -1
  2. Chiar nu puteți să trăiți de grija doamnei Popa?? Nu puteți să puneți capul pe pernă dacă nu publicați ceva despre dânsa o dată la 6 luni?? Si cum îi publicati așa pozele „furate” de pe facebook fără acordul dânsei?? Totuși, este pagina ei PERSONALĂ… DOAMNA Popa este o profesionistă în meseria ei si spitalul are doar de castigat cu ea la conducere !!

   --20 voturi
   +1
   -1
  3. Apai cu scuzele de rigoare si eu as pune-o sefa pa fatuca asta , macar asa merg ieniceri sultanului mai usor la razboi nu mai sunt asa grei . No ce sa zic nu are gusturi rele sultanul si daca e sultan face ce vrea pe bani fraierilor , eu sincer in locul lui numa bunaciuni as pune peste tot macar daca este sa fie , sa fie primit doamne ajuta apropo asteptam urmatoarele poze ca am vazul ca astia toti sunt casanova si iubareti sper sa nu se supere partenerii ha ha ha

   +3 voturi
   +1
   -1
  4. Alexandra = Ana?!’:)) sinteti 2 in 1 ca ouale kinder ?!!Cate persoane s au inscris la concurs si unde a fost publicat?!Toata viata mi -am dorit sa fiu blonda si sa ma afirm ca donsoara!Cand o sa fiu mare ma vopsesc blonda,ma imprietenesc cu un sultan si imi poate imi fac si operatie la stomac .

   +2 voturi
   +1
   -1
  5. Aceste Agitatoare din Spitale sunt alese după aceleași criterii ca cele de prin cluburi de fițe.
   Cu atâtea paturi în jurul lor, este ușor de închipuit cam cum se fac promovările pe funcție.

   Și ele cred că Profesionalismul este egal cu Aspectul exterior. Ca la munca de la bară. Este important cum îți miști curul când pășești pe catalige.

   Și în mințile lor de găinușe ornamentale de curte, consideră că trebuie să se afișeze cât sunt de neaoșe pe FB, … bine înțeles.

   Drăguțelor … Facebook nu este altceva decât o Imensitate de Pereți Publici. Un ”Afișier” public … numit ”mediu de socializare” întru prostirea majorității și îmbogățirea lui Zuckerberg!
   Este și o modalitate de comunicare, dacă știi ce faci.

   Dar o mare majoritate nu-și dau seama că își pun pereți de sticlă în jurul vieții private.

   Nicolinoooo … drăgălașo, păpușo, barbie … cum îți așterni așa dormi. Știai?

   +8 voturi
   +1
   -1
    • Domnilor de mai sus .se pre ca vorbiti despre un om pe care nu il cunocteti .Aceasta Nico;ina este un om deosebit . o femeie de calitate care intamplator arata si bine. Incercati degeaba sa o asociati cu Mirela Balan .Asemanarea lor incepe si se termina cu coincidenta de a fi lucrat impreuna cativa ani.Cine o cunoaste peNicolina stie ca este o femeie de calitate . un bun profesionist si o familista adevarata .
     Inainte sa faceti aceste afirmatii ar trebui sa va informati. Aruncati cu noroi in oameni la intamplare sau……unii poate chiar aveti de castigat ceva din asta ….ma scuzati ,asta ar fi o explicatie.

     --7 voturi
     +1
     -1
     • @ adina

      Dragă, … eu nu arunc cu noroi. Mi-am spus părerea despre un …ATEȚIE!!!!… Fenomen. Tu interpretezi cuvintele mele că ar avea o adresă exactă. Ori ele nu au decat în final, când de fapt am pus o întrebare adresată personal Nicolinei.
      Citește mai atent.

      +2 voturi
      +1
      -1

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.