joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Suliță de argint pentru arădeanul Denis Both în cadrul Cupei României la atletism

  de Dan Lazăr | 8 august 2020, 8:20 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Atletul arădean Denis Both (CS Municipal) a ocupat locul secund în concursul de aruncarea suliței din cadrul Cupei României open la seniori, desfășurat, în acest weekend, pe stadionul Iolanda Balaş Soeter din Bucureşti.

  Proba de aruncarea suliţei, la care au participat cinci sportivi, a fost câștigată de Alexandru Mihăiţă Novac (CSM Bucureşti), cu o performanță de 74,90 metri, pe podium mai urcând Denis Both (CSM Arad) 72,76 m și Toma Marian Pop (CSU Cluj-Napoca) 68,55 m.

  Alți doi atleți ce au reprezentat Aradul au încheiat pe locul 13, Răzvan Vidrea (CS Universitatea), cu timpul de 50.47 în proba de 400 de metri, respectiv locul 5 – din tot atâția participanți -, Alexandru Miculita (CSȘ Gloria), cu 45,58 metri la aruncarea ciocanului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.