Sulean, Pulean și țâța fierbinte de la C.A.C.A.

  de Special Arad | 28 June 2017, 10:57 AM | Pamflet

  2

  Politicienii noștri, aleși sau nu, put pur și simplu de cinste, corectitudine și deșteptăciune. Da’ put rău.

  Un exemplu scurt și la picătură (că nu putem spune că apa potabilă este obiect) despre cum se face politica „în slujba cetățeanului”. Deci, într-o bună zi caniculară, se trezește Sulean, politician vestit și zice că el și bravii lui colegii s-au gândit că apa potabilă livrată cu largul concurs al fluidului Ghilea, ar trebui să fie mai ieftină. Ba mai mult, rodul acestei gândiri colective se materializează într-o propunere concretă de ieftinire a apei. Pe ce se bazează această propunere concretă, în afară de interesul LOR politic? Asta nu mai știm pentru că domnul Sulean tace inteligent pe tema asta.

  Ăilalți, cu care se contrează politic partidul lui Sulean, prin vocea publică a lui Pulean (când Ghilea-i ocupat cu pontajul), alt politician vestit, zice de multă vreme că nici vorbă ca apa potabilă livrată arădenilor să fie scumpă. Pur și simplu, acesta-i prețul. Pe ce își bazează ei acest postulat, în afară de interesul LOR politic? Nici asta nu știm pentru că și domnul Pulean tace pe această temă, la fel de inteligent ca adversarul său.

  Ăstimp, toți sunt cu ochii pe țâța Companiei de Apă-Canal Arad și-i doare de arădeni, exact în locul ăla de sub coada vacii. Că, doar n-ați crezut că numai Ghilea suge de la C.A.C.A….

  Așadar, câteva întrebări pentru politicienii Sulean, Pulean și de alte culori, toțioapășiunpământ: de ce trebuie să aibă PROFIT o regie de stat? Cât din prețul apei potabile reprezintă acest profit? Dar cheltuielile cu personalul (salarii, premii și cam tot ce se poate suge de la C.A.C.A.)?

  Auziți, da’ despre cât de radioactivă este apa potabilă livrată populației în Arad când ne spuneți adevărul? Aici să vă vedem, domnilor Sulean, Pulean și alții ca voi, toțioapășiunpământ. Spuneți-le, dragi politicieni de stânga-dreapta-sus-jos-și-centru, miilor de bolnavi de cancer din Arad, cum e cu apa radioactivă! A, este o țâță prea fierbinte pentru gingașele voastre buzițe…

  Întrebare suplimentară: chiar nu vă este rușine?

  Sorincean Ghilean

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.